Zelf aan de slag?

Mooie plannen bedacht voor het verbouwen van uw huis? Zin om aan de slag te gaan met een nieuwe dakkapel, dakterras of aanbouw? Wacht nog even voor u aan de slag gaat. Want u kunt nog zo handig zijn er is wel toestemming van de gemeente nodig. En vaak is hiervoor een bouwtekening nodig. Maar een bouwtekening is vrij lastig om zelf te maken zonder enige voorkennis. Daarom is er een bouwkundig tekenaar gezocht.

Een bouwkundig tekenaar ontwerpt wat u in gedachte heeft maar dan op papier. Deze persoon weet wat de regels en beperkingen zijn op het bouwen van bijvoorbeeld een dakterras of uitbouw. Met deze voorkennis komt er iets uit uw handen van kwaliteit en wat de gemeente goedkeurt.

Vind een bouwkundig tekenaar gewoon online

RVN Cad Service is een bedrijf wat voor u bouwtekeningen maakt of tekenpakketten samenstelt zodat u zelf aan de slag kan gaan met het tekenen van uw bouwwerk. Gebruik de tekening om een offerte aan te vragen bij de aannemer.
Er vindt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats en vervolgens worden er diverse tekeningen voor u gemaakt. De mogelijkheden kunt u bekijken en een uiteindelijke keuze maken. U krijgt ook meteen een plattegrond bijgeleverd. Meer weten? Bezoek dan eens de website en laat u informeren!