RVS Rollenbaan – meer informatie

U werkt in een productiehal waar veel producten verplaatst moeten worden? Dat is een paar keer goed te doen, maar de hele dagen door. Dat breekt u en uw personeel op. Gelukkig zijn daar verschillende oplossingen voor. Denkt u aan een rollenbaan, waardoor het verplaatsen van producten binnen uw productiehal automatisch gaat. Een rollenbaan bestaat uit verschillende materialen, zo ook een RVS Rollenbaan. RVS is een sterk materiaal, waarmee u dus zwaardere goederen kunt verplaatsen. Meer informatie over rollenbanen, lees dan dit artikel verder.

Welke rollenbaan kiezen?

Een RVS Rollenbaan is gemaakt van roestvrijstaal, goed te gebruiken in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat. Het is goed schoon te maken en het is licht van gewicht en duurzaam. Naast RVS is er ook staal, aluminium en keramiek te verkrijgen. Rollenbanen zijn er voor verschillende toepassingen. Zo zijn er RVS rollenbaan met aangedreven rollen, niet-aangedreven rollen en conische rollen. Welke past het beste bij uw bedrijf?

Koop een RVS rolbaan bij ACB Transportbanden

Raadpleeg bij het idee om een rollenband te kopen, altijd een rolbaanspecialist. Deze kan u helpen met het doen van de juiste investering. U heeft er namelijk niets aan als u de verkeerde rollenbaan aanschaft, die uw producten niet op de juiste manier kan verplaatsen of die te zwak zijn voor uw producten. Onder andere ACB Transportbanden kan u helpen, zij hebben specialisten in dienst die ervaring hebben met rolbanen in elke situatie voor iedere toepassing.