Priorat spain wine bestellen

Bent u een echte wijnliefhebber en altijd op zoek naar de lekkerste en de meest speciale wijnen? Neem dan eens een kijkje in de wijn webshop van Benjamin’s wine store. Bij Benjamin’s wine store houden ze van goede wijnen. In het assortiment van Benjamin’s vindt u veel verschillende soorten wijnen, bijvoorbeeld de Priorat Spain wine.

Penedes en Priorat wijn

Één van de wijnen van Benjamin’s wine store is de Penedes. Penedes staat bekend om haar mousserende wijn. Benjamin’s wine store biedt u onder andere Cava. Cava is een mousserende wijn van Penedes. Ook vindt u in het assortiment van Benjamin’s de Priorat wijn. Priorat is een regio dat ligt in het zuid westen van Catalonië. Benjamin’s wine store biedt u verschillende wijnen in de Priorat categorie. Een voorbeeld is de Rottlan Torra wijn uit 2001. Deze Rottlan Torra is gemaakt van Grenache, Carrignan, Cabernet Sauvignon, Syrah en Merlot. De wijn wordt gemaakt van bosbessen, bramen en een klassieker uit de regio. Door deze ingrediënten krijgt de wijn een inktzwarte kleur. Deze wijn moet u als wijnliefhebber echt eens gedronken hebben.

Wijn bestellen

Wilt u een speciale en lekkere wijn van Benjamin’s wine store bestellen? Ga naar de site en bekijk het assortiment wijnen. Bestel de wijn direct online. Voor meer informatie over de verschillende wijnen gaat u naar de site.