Overnachten in een safaritent

Een safaritent ziet er natuurlijk heel vet uit. Hoe leuk is het dan om daar een nachtje in te slapen? U zou misschien denken dat dit in Afrika kan, maar ook in Nederland zijn er mogelijkheden om in een safaritent te slapen. Wanneer u een safaritent in Nederland boekt, kunt u genieten van een speciale ervaring. Dit is natuurlijk een leuke ervaring voor jullie gezien. ‘s Morgens de safaritent open maken en uitkijken over het water terwijl u heerlijk aan uw ontbijt zit, dat wil toch iedereen? Kamperen krijgt een geheel nieuwe dimensie.

Slapen in de safaritent

Deze safaritent bevindt zich op recreatiepark TerSpegelt in Brabant. Daarbij kunt u dus gebruik maken van alle camping faciliteiten terwijl u in de safaritent verblijft. Wat doet u graag op uw vakantieadres? Zwemmen, sporten of en spelletje spelen is natuurlijk erg leuk, maar u kunt ook naar de technische werkplaats. Een week is bijna te kort voor dit park. Oudere kinderen gaan lekker chillen in de hang out, terwijl u heerlijk een boek kunt lezen of kunt borrelen op de camping. Klinkt goed, nietwaar?

Wat is er voor u geregeld?

Er staat van alles voor u klaar zodra u het terrein op komt rijden. U kunt dus direct aan de slag met het uitpakken van uw koffer. Zoveel spullen hoeft u ook niet mee te nemen want u kunt alles gewoon kopen op het terrein. Geen zin om te koken? Dan kunt u ook gewoon gaan eten bij een van de horecagelegenheden op het park. Benieuwd naar de camping? Bezoek dan vast de website voor een virtuele tour. Ook kunt u op deze manier vast een beetje sfeer proeven.