Op zoek naar een recreatiepark in Limburg?

Lekker genieten van een welverdiende vakantie? Daarvoor hoeft u niet het land uit, want in Nederland valt er ook genoeg te beleven. Wij kennen een recreatiepark in Limburg waar genoeg te doen is en wat ligt op een goede locatie nabij diverse natuurparken en grote steden waar u kunt winkelen. Bent u benieuwd over welk recreatiepark we het hebben? Lees dan gauw verder.

Topcamping
Een recratiepark waar genoeg te beleven is en wat op een toplocatie ligt is Camping de Leistert. Dit park is met 5 sterren beoordeeld en is door de ANWB aangewezen als topcamping. Maar ook als u geen eigen tent of caravan heeft dan kunt u hier prima terecht. Mensen die zelf in een huisje willen overnachten die kunnen op het bungalowpark terecht. Er zijn diverse mogelijkheden: zo zijn er lodges, chalets en glamping tenten. Daarnaast wordt er altijd veel georganiseerd, zodat u zich nooit hoeft te vervelen. Klinkt goed? Neem een kijkje op de website om een impressie te krijgen.

Boeken maar
Denkt u dat de Leistert het recreatiepark in Limburg is waar u aankomende vakantie graag wilt doorbrengen? Dan raden we u aan om niet te lang te wachten met boeken. Dit park is namelijk erg populair, dus hoe eerder hoe boekt hoe mooiere plek u op het park kunt krijgen.