Maquettes snel en eenvoudig laten printen door een 3D printer

Heeft u een eigen onderneming en bent u op zoek naar een manier waarop u uw maquettes nog sneller kunt laten bouwen? Heeft u er al eens aan gedacht om ze met een 3D printer te laten maken? Deze innovatieve methode is snel en levert een fantastisch resultaat af. Een 3D model laten printen is voor Kopieyou een dagelijkse taak. U kunt ze deze klus dan ook prima toe vertrouwen.

Hoe gaat het in zijn werk?

U zult zich vast afvragen hoe een D3 printer nou eigenlijk  werkt. Er zijn verschillende 3D printers die allemaal zo hun eigen werkwijze hebben. Kopieyou beschikt over de 3D Artec EVA scanner en verschillende ProJet x60 printers. Deze scanner en printers zijn erg nauwkeurig en kunnen u de beste kleuren leveren. Voor de werkwijze van deze machines kunt u het beste een kijkje nemen op de website waar u meer uitleg vindt over beide producten.

Een gunstige prijs

Wat kost dat nou, een maquette in 3D print? Het is heel lastig om een prijsindicatie te geven omdat elk model weer anders en uniek is. Daarom biedt Kopieyou u de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen. Hierna krijgt u zo snel mogelijk een antwoord met de mogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje. Wilt u direct naar de website en een offerte aanvragen? Klik dan op de volgende link: 3D laten printen.