In luxe op de glamping kamperen

Voor meer dan een derde van de Nederlanders begint de oriëntatie op de vakantie ruim twee maanden voor de reis daadwerkelijk begint. Die zoektocht doet ruim 80 procent van de vakantiegangers via internet. Het boeken van de reis en de accommodatie doet zo’n 44 procent online. Heel veel Nederlanders trekken er in de zomermaanden op uit en de meeste mensen gaan kamperen, bijvoorbeeld op een glamping in Frankrijk.

Luxe safaritenten

Wilt u eens iets anders dan gewoon een reguliere camping en tent, bezoek dan eens de site van VillaTent. VillaTent verhuurt compleet ingerichte luxe safaritenten op charme campings in Frankrijk, Italië, Duitsland, Luxembourg , Spanje en Portugal. De campings zijn zeer sfeervol en gelegen op de mooiste Locaties. Het zijn kleinschalige familiecampings met de luxe voorzieningen van een 4- sterren camping. Op de site van VillaTent kunt u zien dat de sfeervolle safaritenten zijn neergezet op ruime en unieke plaatsen met de nodige privacy. De safaritenten zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De safaritenten bieden plaats aan maximaal 5 persoenen er is een mogelijkheid om eventueel een tentje bij te plaatsen.

Informatie

Bent u nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de site van VillaTent voor meer informatie. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen indien u vragen heeft, bij VillaTent helpen ze u graag verder.