Kamperen in Limburg?

Soms is het heerlijk om uzelf even lekker op te laden. Daarvoor hoeft u echt niet naar het buitenland. Het is soms net zo fijn om lekker in Nederland te blijven. Wat dacht u bijvoorbeeld van kamperen in Limburg? Klinkt goed, nietwaar? Wij weten een camping waar u dit uitermate goed kunt. Camping de Leistert is een echte aanrader. Deze camping heeft maar liefst 5 sterren en is door de ANWB beoordeeld als topcamping in Nederland en Europa.

Wat kunt u doen?

Camping de Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Er is hier superveel te beleven. Zo zit u dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Maar ook op de camping zelf valt er genoeg te doen. Ga een potje bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Het kan hier allemaal! Tevens zijn er ook diverse faciliteiten (https://www.leistert.nl/nl/faciliteiten) wat superhandig kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een supermarkt, wasserette en een smulhoek.

Reserveren?

Bent u overtuigd dat Camping de Leistert de geschikte camping is waar u kunt kamperen in Limburg? Neem dan snel een kijkje op de website en bekijk hoe de camping eruitziet. Als u een reservering wilt maken dan kan dit ook gewoon online.