Hoe voorkom je gebitsproblemen bij een hond?

Wilt u meer weten over gebitsproblemen bij een hond? Dan bent u bij Zoekdierenarts.nl helemaal aan het juiste adres. Zij hebben tips en maatregelen die u op kunt volgen om gebitsproblemen bij een hond te voorkomen. Want: voorkomen is altijd beter dan genezen. Heeft u een pup? Dan is het vooral raadzaam om de tips en maatregelen op te volgen! Zo kunt u eens per dag de tanden van uw pup poetsen. Uw puppy went dan aan het tandenpoetsen en zal het na verloop van tijd niet erg vinden. Gebruik daarvoor wel altijd speciale tandpasta voor honden! 

Hoe voorkomt u tandplak?

U kunt tandplak voorkomen bij een hond door uw hond bijvoorbeeld goede hondenbrokken te geven. U kunt hier advies over opvragen bij bijvoorbeeld een dierenarts of bij een dierenspeciaalzaak. U kunt uw hond en / of puppy ook kauwspeelgoed geven. Wanneer uw hond last heeft van een stinkende adem of bijvoorbeeld loszittende tanden dan raden wij aan dat u snel naar de dierenarts gaat.

 

 

Meer informatie lezen?

Zou u graag meer adviezen en tips willen lezen? Ga dan naar de website van Zoekdierenarts.nl. Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen door één van de medewerkers.