Handgemaakte eikenhouten tafel gemaakt door een professional

Droomt u ook van een mooie eikenhouten tafel? Dan bent u zeker niet de enige.  Eikenhout in huis is hip! En u kunt er alle kanten mee  op. Het staat stoer maar kan ook mooi zijn in contrast met meer strakke of moderne meubels. En als u niet precies weet wat u wil, laat u dan adviseren door een expert zoals all in one by Luc Peters.

Hoe werkt dit precies?

Dit bedrijf ontwikkelt en ontwerpt voor u mooie handgemaakte eikenhouten tafels. Een mooi onderdeel voor in ieder interieur en daarnaast ook praktisch. Want als u een kleine of juist grote woning heeft, bij Luc Peters koopt u een tafel die bij de ruimte past. Het eikenhout is in diverse soorten verkrijgbaar en u kunt kiezen uit diverse structuren, kleurtinten  en diktes. Precies een tafel waar u van droomt. Luc Peters maakt de tafel voor u met de hand. Zo weet u zeker dat u een tafel heeft die precies bij uw wensen past en dat u een unieke tafel heeft.

Nog jaren plezier van zo’n tafel

Gezellig eten met familie en vrienden aan een grote gezellige tafel? Neem contact op met Luc Peters en wie weet geniet u straks ook van een eikenhouten tafel.