Een mooi hip zonnescherm

Misschien heb je er wel eens van gehoord, een shade sails. Zoals de naam al zegt, een zeil om schaduw te creëren. Het zijn doeken in ontzettend veel verschillende vormen en maten. Je laat ze volledig naar jouw wens maken. Het staat ontzettend modern in de tuin en het is bij ieder huis mooi te combineren.

In weer en wind kan hij blijven hangen

Een zonnedoek is uitstekend bestand tegen wind en onweer. Tijdens zware weersomstandigheden kan dit doek goed blijven hangen. Doordat het doek ontwikkeld is met gebruik van veel verschillende technieken is er veel aandacht besteed aan flexibiliteit en veiligheid. 

Je hebt ze in allerlei verschillende varianten, van met de hand bestuurbaar tot de luxe van een afstandsbediening. Overal word op gelet en ze worden volledig naar jouw smaak en idee ontwikkeld. Naast de verschillende besturingen heb je ook nog verschil in kleuren en materialen. 

Je kunt alles op maat laten maken en dit doe je gemakkelijk door het maken van een eigen 3D ontwerp. Dit doe je zelf door middel van een programma dat op de website van Soliday staat. Zo kun je direct zien hoe het eruit zal komen te zien. 

Het zijn stevige handige zonneschermen die ontzettend handig in gebruik zijn. En heel modern staan in iedere tuin.