Een gezonde smoothie met granaatappel maakt u met een slowjuicer

Het is alweer bijna juni wat betekent dat de zomer er weer bijna aankomt! Voor veel mensen betekent dit dat ze op enig moment in badkleding zullen moeten verschijnen. Kijkt u ook altijd op tegen dit moment? Dan is dit uw kans om de laatste paar kilootjes eraf te werken! Als u kiest voor een streng dieet is de kans groot dat u dit niet lang volhoudt en dat u vervalt in uw oude eetgewoontes. Verstandiger is het om over te stappen op gezondere alternatieven. Kies in plaats van een snack tussen de middag bijvoorbeeld voor een gezonde smoothie met granaatappel! Bij Greenis Europe kunt u een slowjuicer aanschaffen, zodat u smoothies kunt maken zonder dat u de vitaminen en mineralen verliest.

Een gezonde smoothie met granaatappel en blauwe besjes

Neemt u ’s middags vaak een koekje en een colaatje? Maak dan nu de keuze voor een gezonde smoothie met bijvoorbeeld magere yoghurt, granaatappel, blauwe bessen en een beetje honing. Gezond en enorm lekker!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de slowjuicer van Greenis Europe? Neem dan zeker een kijkje op de website. Hier vindt u tevens een filmpje over de slowjuicer zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.