Camping met privé sanitair

Recreatiepark de Leistert is eencamping met privé sanitair. Dit is ideaal op een camping, zodat u geen gebruik hoeft te maken van het openbaar toiletgebouw. U hoeft dus met een privé sanitair niks te delen met de overige campinggasten. Hierdoor wordt het primitieve kamperen gecombineerd met luxe comfort. Iedere unit met privé sanitair beschikt over een eigen douche, een eigen toilet, een eigen wastafel én een eigen vaatwasmachine. Hierdoor hoeft u dus geen bezoekje meer te brengen aan het toiletgebouw met uw eigen wc rol onder uw arm. Ook heeft u altijd warm water door de design-radiatoren. Wat wilt u nog meer?

Camping de Leistert

Waarom kiest u voor deze camping>en niet voor een andere? Op deze camping is genoeg te bleven en er zijn voldoende faciliteiten. Waar verblijft u het liefste? Er zijn dus plekken met privé sanitair, maar er zijn ook luxe bungalows te vinden op dit recreatiepark. Op dit park kunt u ook heerlijk zwemmen in bijvoorbeeld het meer of in het subtropisch zwembad op de camping. Er is een groepsbungalow met sauna en whirlpool en als laatste vindt u op dit park een buitengolfslagbad en natuurwater met een grote speeltuin! Genoeg redenen dus om deze camping te bezoeken.

Boek nu online

Vragen over deze camping? Je kunt meer informatie lezen op de website en ook kunt u via de website een plekje reserveren, zodat u zeker bent van een fijne vakantie op deze camping, met alle faciliteiten die u nodig heeft.